Трансферът на Хаким Зиеш в саудитския Ал-Насър е пред провал, тъй като

...
Трансферът на Хаким Зиеш в саудитския Ал-Насър е пред провал, тъй като
Коментари Харесай

Хаким Зиеш се провали на тестовете, трансферът е пред провал

Трансферът на Хаким Зиеш в саудитския Ал-Насър е пред неуспех, защото мароканецът не е съумял да премине медицинските прегледи. Изследванията открили проблем на крилото в коляното, поради който клубът на Кристиано Роналдо е подготвен да се откаже от договорката.

Това ще обърка проектите на лондончани, които трябваше да създадат няколко продажби до края на сегашния месец, с цел да балансират счетоводството си и да влязат в границите на финансовия феърплей.

 Челси трябваше да получи 17 милиона паунда за Зиеш. Преди това клубът продаде в Саудитска Арабия Калиду Кулибали и Едуар Менди. Матео Ковачич бе трансфериран в Манчестър Сити, а Кай Хавертц – в Арсенал. Вчера Челси се контракти с Манчестър Юнайтед и за продажбата на Мейсън Маунт. Н`Голо Канте също пое към Саудитска Арабия, само че със свободен трансфер.

30-годишният Зиеш няма шанс с прехвърлянията напоследък, защото през януари бе на крачка от това да премине чартърен в Пари Сен Жермен, само че в последния миг договорката се провали, тъй като документите не бяха подготвени в точния момент.

Зиеш има 14 гола и 13 асистенции в 107 мача за Челси, откакто бе притеглен от Аякс против 37 милиона паунда преди три години.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР